söndag 24 juli 2011

Knullträdet

Här kan du kolla hur många du haft sex med egentligen. Det är inga exakta siffror, eftersom dem inte vet vilka du haft sex med, sen vilka dem haft sex med osv. Du ger en siffra, sen gör dem en ungefärlig statistik. Det är ganska intressant att en siffra kan bli så många mer, om man ska ta de så hårt.

Meningen med detta är ju inte att du ska kunna förvandla 8 till 514, för att skryta bland dina vänner. Utan att det medför stora risker om du inte använder kondom, barn kan komma ske, men det är ju inte farligt, snarare gulligt att få. För att det är de bästa som kan hända en. Men de ni inte gillar kan jag tänka mig, är om ni skulle få HIV, eller annan sjukdom som sprids via sex.

HIV är något du inte får bort, det finns många könssjukdomar du kan få, får du medicin och de försvinner, det kan man inte med HIV. Ingen vill ha HIV, det förvandlas om du har otur till AIDS.

Får du HIV, så försvinner eran dröm om att skaffa barn, då pratar jag om du har en dröm att ha ett eller fler barn i framtiden, som ska ärva din och partnerns dna, det är inte snällt mot dig eller din partner, du vill inte svika din partner på den drömmen.

Alla drömmer inte om att skaffa barn, men alla vill slippa få hiv.
Använd kondom, har du fast partner, och ni har testat er, ni är rena, då är ni redo att ta bort och börja göra barn. Men innan dess, använd kondom, säkrast så. Då är de inte för att hon kan bli gravid, för det finns p-pillar, men de skyddar inte mot sjukdomarna.

Inga kommentarer:

Få mera läsare