onsdag 25 augusti 2010

Statist

Jag har sökt om att få medverka som statist för Millenium filmen, Män som hatar kvinnor, amerikanska versionen. SÅ nu hoppas man att man passar som bakgrunds profil, i regi av David Fincher (The Curiouse case of Benjamin Buttom, Panic Room, Fight Club) Där har ni i alla fall tre av hans större verk. Han har gjort mer än så, som Alien 3 och musikvideo åt Madonna o Aerosmith .

Skulle inte vara helt fel att få in en fot där på något sätt.

1 kommentar:

Marcus sa...

Hej!

Mitt namn är Marcus och jag är en kille på snart 17 år, som brinner för allt som har med film- och filmproduktion att göra.
Jag har den senaste tiden med spänning följt utvecklingen kring det amerikanska Millenium-projektet. Eftersom jag länge har haft statistyrket som största intresse, hade det förstås varit skoj att bli med på ett hörn som statist.

Läste därför med stor nyfikenhet ditt blogginlägg om statistcastingen! Jag missade tyvärr castingen eftersom jag inte fått ngn info om den... Därför undrar jag om du har namn eller kontaktuppgifter till statist-/ castingansvarig och kan tänka dig att dela med dig av denna info? Jag hade verkligen varit tacksamm för din hjälp! =)

(Du kan mejla mig på marcus.tf@spray.se) Ser fram emot svar. Kanske ses vi på någon inspelning framöver! =)

Få mera läsare